A-kamp herrer: VBK vs Djerv 1919.
Når: Fredag 13. okt kl 19:00.
Hvor: Modenabanen, Vardeneset Idrettspark.
Åpen kiosk.

Tre kamper igjen å spille og en ledelse på 7 poeng. Med seier i kveldens kamp er vi klar for spill i 3. divisjon neste sesong.

Forrige hjemmekamp mot Austrått ble en skikkelig thriller. Austrått ledet både 1-0 og 3-2 og det sto 4-4 fem minutter før slutt. Et vakkert frispark fra rundt 30 meter rett før slutt sikret oss tre viktige poeng.

I bortekampen mot bunnlaget Avaldsnes tok vi en oppskriftsmessig 5-1 seier, der vi ledet 4-0 til pause og hadde full kontroll. Etter pause roet vi litt ned og slapp til de fra benken. Begge keeperne fikk spilletid og vi avsluttet kampen med tre første års juniorer på banen.

Kampen borte mot Djerv i vår endte med 2-1 seier til oss. 2008 var sist gang vi hadde besøk av Djerv. Det var året vi fikk kunstgress og hjemmekampen endte med 7-2 seier.

Steffen Klemetsen Jakobsen (ferie) og Joachim Nilsen (karantene) står over kveldens kamp.

Se det avgjørende målet i 5-4 seieren mot Austrått under: