LANDSDELSSAMLING

Skrevet av 10. mars 2017Nyheter

Norges Fotballforbund har igjen tatt ut Anette S. Jensen til Statoils Landsdelssamling. Denne gangen er samlingen i Sarpsborg 23-26. mars.

Hun er dermed tatt ut for tredje gang på rad til samling blant landets beste 15 åringer!

Anette har den siste tiden vært fast på kretslaget for J2001, vært på 2 andre Landsdelssamlinger i Trondheim og deltatt på Statoils Talentleir på Lassa. Denne samlingen er den siste Landsdelssamlingen for J2002 klassen før uttak til Landslagsamling for J15 i Stavanger i juni.

Vi ønsker henne lykke til!

 

Målet med samling er i følge Håkon Grøttland, Fagansvarlig Landslagsskolen:

  1. En inspirasjon og klapp på skuldra som forhåpentligvis medfører at du trener enda litt hardere og bedre i ukene og månedene som kommer.
  2. Vi ønsker at du skal få referanser og læring på fotbalfaglige ting som er helt avgjørende for deg som har ambisjoner om å bli en toppspiller og spille med flagget på brystet. Og det kommer mange av dere til å gjøre i årene som kommer. Noen av dere kommer også til å spille A – landskamper. Hvem vet vi ikke enda. Det eneste vi vet at det er de av dere som trener best og har flest mulig gode hverdager i årene som kommer.
  3. Dere skal vise dere frem inn mot kommende Landslagsuttak til J15 og Nasjonalt tiltak J14. Denne samlingen, samt andre inntrykk dere har lagt igjen i landslagsskolesystemet danner basisen for uttak til både landslag og skyggelandslag i Stavanger i juni.