Koronaregler 2021

NY FORSKRIFT SOM GJELDER FRA 21.06.2021

OPPDATERT 18.06.2021

• Alle:
    • Det er nå lov å trene normalt, dvs med kontakt. Unngå nærkontakt der det ikke er nødvendig.
    • 40 spillere per gruppe (trenere går utenom). Flere grupper kan trene på samme banen, men skal være adskilt hele tiden.
    • Trening innendørs for inntil 30 spillere per gruppe.
    • Kamper mot andre klubber som tilhører NFF Rogaland er tillatt.
    • Alle i ungdoms- og senior fotballen skal ha gjennomført NIFs koronavettkurs for å delta på trening / i kamp
    • Det skal føres liste på alle som deltar på kamper. Spillere, ledere, dommere og tilskuere. Navn, tidspunkt og mobilnummer.
  • Det er lov med 20 personer samlet inne dersom god avstand (1 meter) kan opprettholdes.

GJELDER FRA OG MED 1. JANUAR 2021 OG INNTIL VIDERE:

VBKs REGLER FOR TRENING

• SYKE SKAL HOLDE SEG HJEMME
  • Garderober og klubbhus er STENGT for unødvendig bruk
  • Maks 200 personer på arrangementer (kamper)
  • Alle spillere og trenere/ledere i ungdoms og senioravdelingen skal ha fullføre NFFs koronavettkurs
  • Hospitering i egen klubb er lov, men maks 2 treningsgrupper totalt

Lag som ikke følger NFFs koronavettregler, Stavanger kommune sine krav til idretten og VBKs egne koronaregler som står over, vil miste retten til å organisere treninger fremover.