Koronaregler 2021

NY FORSKRIFT SOM GJELDER FRA 16.04.2021 OG FORELØPIG FREM TIL 27.04.2021

OPPDATERT 15.04.2021

• Under 20 år:
    • Det er nå lov å trene normalt utendørs, dvs med kontakt. Unngå nærkontakt der det ikke er nødvendig.
    • Anbefaling fra NFF om 20 spillere per gruppe (trenere går utenom). Flere grupper kan trene på samme banen, men skal være adskilt hele tiden.
    • Trening innendørs for inntil 10 spillere per gruppe. Egne retningslinjer for Randaberg Arena.
    • Kamper mot andre klubber i Stavanger kommune tillatt fra 23.02.2021
    • Forbud mot arrangementer (kamper)
  • Over 20 år:
    • Det er lov å trene utendørs, men med 1 meters avstand.
    • Gruppestørrelse på maks 10 spillere, flere grupper kan trene på samme bane, men skal være adskilt hele tiden.
    • Trening innendørs er forbudt.
    • Forbudt med kamper og arrangementer
  • Sosiale arrangementer frarådes, er lov med 10 personer samlet inne dersom god avstand kan opprettholdes.
  • FFO/Akademi er åpent igjen fra og med fredag 22. januar.

GJELDER FRA OG MED 1. JANUAR 2021 OG INNTIL VIDERE:

VBKs REGLER FOR TRENING

• SYKE SKAL HOLDE SEG HJEMME
  • Garderober og klubbhus er STENGT for unødvendig bruk
  • Maks 200 personer på hele anlegget
  • Alle spillere og trenere/ledere i ungdoms og senioravdelingen skal ha fullføre NFFs koronavettkurs
  • Hospitering i egen klubb er lov, men maks 2 treningsgrupper totalt

Lag som ikke følger NFFs koronavettregler, Stavanger kommune sine krav til idretten og VBKs egne koronaregler som står over, vil miste retten til å organisere treninger fremover.