Personvernerklæring

Hvem vi er

Vardeneset Ballklubb er en fotballklubb i Stavanger. Vår nettstedsadresse er: http://www.vardeneset-bk.no. Vår fysiske besøksadresse er Gjerdeveien 82, 4028 Stavanger.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjon om våre medlemmer

Vardeneset Ballklubb behandler basis personopplysninger om våre medlemmer som navn, fødselsdato, kjønn, adresse, telefonnummer og annen relevant kontaktinformasjon. Opplysningene benyttes utelukkende til administrative forhold som fotballklubb. Dette innebærer eksempelvis fakturering, innmelding til fiks.no, medlemsnett med mer.

Vi innhenter personnummer til foreldrene til våre deltakere på FFO. Denne dataen benytter vi til å melde inn hvor mye vi har fakturert for FFO til myndighetene.

Informasjonskapsler

Denne nettsiden benytter Slimstat som et verktøy for å undersøke hvor mange som besøker nettsiden vår. Slimstat benytter en Cookie for å samle statistikk om nettstedet, men anonymiserer IP-adresser før vi ser dem. Vi samler eller benytter ikke persondata til andre formål.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år.  Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vardeneset Ballklubb deler ikke opplysninger samlet på denne nettsiden med noen tredjeparter. Vardeneset deler navn og kontaktopplysninger med tjenester som administrerer medlemsbases for oss og tjenester nødvendig for å drive en fotballklubb. Dette er for eksempel SR-Bank for Medlemsnett, Norges Idrettsforbund og Norges Fotballforbund med fiks.no. For mer informasjon om hvordan de behandler persondata så henviser vi til deres personvernerklæringer.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vardeneset Ballklubb oppbevarer ikke opplysninger lenger enn det er behov for dem. Det vil si at så lenge du er medlem av klubben så oppbevarer vi informasjonen nødvendig. Så fort du ikke lenger er medlem av klubben så sletter vi de opplysningene vi har om deg. Faktura-informasjon beholder vi i som angitt av regnskapsloven.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Det er eksempelvis når du anmoder om å bli medlem av klubben.