Skrevet av 10. mai 2018Nyheter

Referat av: Lillesøster Emma (9)

Lokaloppgjør i nydelig sommervær!
G13: VBK- Tasta, 9. mai 2018

Kampen til Emil begynner bra. 1-0 etter cirka 15 min, kan de vinne? Det var nr. 9 som scoret.
Drikkepausen er over og VBK fikk kast, det ble nesten mål. Etter 2 minutter scorer Tasta og stillingen blir 1-1.
Straffe til VBK, de scorer, 2-1. De fikk straffe på grunn av hands. Plutselig kommer det en ball rett mot meg og det blir kast til Tasta og nesten mål. En på laget sentrer en ball til nr. 20, men han stivner.

Nå er det pause.

Andre omgang har begynt. Det er ikke blitt mål enda. Keeperen redder og ingenting skjer. Plutselig blir det kast til Tasta og de scorer nesten. Det ble plutselig frispark til Tasta, men de bommer!
Det ble corner til VBK. Nå har de sjansen.
Men det blir ikke mål. Ballen flyr over mål og det blir helt stille.
Keeperen sparker kampen igang igjen.

Etter 10 min scorer VBK igjen, 3-1!

Nå nærmer Tasta seg, de løper mot mål, men en VBK-spiller dukker og det blir ikke mål.

Kampen ser ut til å ende 3-1.
Tasta scorer ikke. VBK scorer ikke og det skjer ingenting.
Plutselig blir det offside, men dessverre så jeg ikke her så alt jeg kan si er at det ikke ble mål.

Keeperen sparker kampen igang og de løper over banen og tilbake.
Så blir det corner til VBK, men de scorer ikke.
Det blir kast til Tasta, men heldigvis ble det ikke mål.

Keeperen sentrer til en av spillerne og ballen suste over banen og traff nr. 22. Han header ballen i mål, 4-1.
Kampen er slutt og VBK vinner 4-1.