VBK korona tiltak

Skrevet av 12. mars 2020Nyheter

OPPDATERT 06.04.2020 – kl 21:00

ORGANISERTE TRENINGER

• Alle lag som ønsker å organisere trening må sende epost til daglig leder med følgende FØR treninger kan starte:
    • Navn på ansvarlige voksne som er til stede på treningene
    • Forventet antall spillere
    • Bekrefte at NFFs koronavettregler følges
    • Hvilke av lagets treningstider blir benyttet
    • Alt som står beskrevet i teksten under følges
    • (Lag som ikke ønsker å organisere trening kan også melde ifra, slik at tiden kan brukes av andre lag for å spre spillere over større flater)

VBKs REGLER FOR ORGANISERT TRENING

• Det åpnes i denne omgang kun for senior og ungdom
  • Det skal ALLTID være minst 2 meter mellom hver person
  • Ball skal IKKE berøre hode eller hender
  • Baller og kjegler skal vaskes FØR og ETTER bruk
    • Samme ball brukes av samme spiller
    • Kjegler håndteres av kun 1 person
    • Vester og annet utstyr benyttes IKKE
    • Alt felles utstyr i utstyrscontainer er midlertidig fjernet
    • Vaskeutstyr og kvitteringsskjema er tilgjengelig i container foran klubbhuset
  • Øvelser MÅ tilpasses retningslinjene
  • Garderober er STENGT
  • Banene deles i 6 deler, se bilde nedfor.
  • En gruppe skal bestå av maks 4 spillere og alltid 1 leder
  • Gruppene skal være de samme hele treningen
  • Vanlige treningstider skal benyttes, mellom 16:00-22:00 (all trening utenom disse tidspunktene er definert som uorganisert tid, men samme regler gjelder!)
  • Dersom lag er flere spillere enn det er plass til på de oppdelte banene, må gruppen deles og eventuelt trene på forskjellige tider. Snakk med lag som har treningstid samtidig!
  • Hospitering er ikke lov
  • VBK ønsker ikke at barnelag 5-12 år organiserer trening per nå
  • Det er åpnet for å organisere treninger, det er opp til hvert enkelt lag om dere ønsker å gjøre det
  • Er også viktig å legge frem for spillere/foresatte om at det er frivillig å trene
  • Lag som trener har også et ansvar for å passe på at de som driver uorganisert trening samtidig på banene følger smittevernreglene

Lag som ikke følger NFFs koronavettregler, Stavanger kommune sine krav til idretten og VBKs egne koronaregler som står over, vil miste retten til å organisere treninger fremover.

Brudd på disse reglene kan også medføre at Stavanger kommune stenger kunstgressbanene igjen.

NFF koronavettregler: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/fotballforbundets-koronavettregler-er-klare/

Stavanger kommune krav til idretten: https://www.stavanger.kommune.no/nyheter/apner-utendors-idrettsanlegg/

TURNERINGER I SOMMER:

Vildbjerg er avlyst
Sør Cup avventes
Norway Cup avventer

OPPDATERT 17.03.2020 – kl 15:15
Klubbens styre og administrasjon har på bakgrunn av informasjon fra NFF og Stavanger kommune torsdag formiddag besluttet følgende retningslinjer og tiltak med umiddelbar virkning:

Følgende er foreløpig ikke berørt, men vurderes fortløpende:

• Senior avventer vi beskjed fra NFF Rogaland / Stavanger kommuneOppdatert: Tiltak gjelder også senior
  • Årsmøtet 19. marsOppdatert: Årsmøtet utsatt på ubestemt tid
  • Medlemskontingent planlegges utsendt etter årsmøtet, avhengig av årsmøtevedtak – Oppdatert: Sendes tidligst ut etter påske